dak ontmosser

WAAROM DAK ONTMOSSEN?

Daken ontmossen, is dat geen hele vreemde tak van sport, of wellicht een hele nieuwe in het scala van reinigingen voor woningen en gebouwen. Daken ontmossen lijkt op het eerste gezicht wel een hele vreemde bezigheid, echter er ziten vele voordelen aan het ontmossen van het dak.

Waarom dak ontmossen, vraagt u wellicht? Ten eerste uiteraard is er het aestatitsche deel van het ontmossen van daken. Het verwijderen van deze donkere, lees vuile, laag van het dak, laat het dak weer schitteren, en geeft een huis de aanblik van een geheel nieuw dak. Een mooi dak staat prachtig in elke straat, en mensen zullen ook weer naar boven kijken om uw huis te bewonderen. Een schoon en goed gereinigd dak is puur genieten. Een dak ontmossen geeft vele voordelen.

VEILIGHEID OP HET DAK

Een schoon dak geeft veiligheid op meerdere vlakken. Uiteraard als iemand onverijld het dak op moet om bijvoorbeeld de schoorsteen te reinigen dan geeft een schoon dak een prima ondergrond om dit veilig te doen.

Echter een vuillaag op het dak laat ook toe dat dikkere korstmossen een plekje vinden. Al deze korstmossen samen kunnen een aardig gewicht opleveren, van enkele honderden kilo’s, die het dak en de dakconstructie niet ten goede komen. Bedenk daar op een winterdag nog een dikke laag sneeuw en ijs bij, en een dakconstructie komt onder de nodige druk te staan, waar door eventueel pannen en bevestigingen kunnen breken, verschuiven of nog erger naar beneden waaien.

Een ontmost dak, haalt in één klap al deze nadelen weg en zorgt voor de juiste dakbelasting, en een op en top veiligheid van uw huis en dak.

HET DAK COATEN

Een goed gereinigt en ontmost dak heeft dus voordelen, echter om het goed te doen zou dit elke twee jaar herhaald dienen te worden, daar korst mossen een wederkerig effect hebben.

Daar is een oplossing voor. Het dak te laten coaten verzorgt een langdurige reiniging. Daken coaten is een oplossing daar het een soort vernislaag over het gehele dak legt die alle mossen, stof en vuiligheid direct verwijdert en met elke regenbui afvoert. Een gecoat dak geeft u voor een lange tijd plezier van uw nieuwe ontmoste dak.

Dak24 geeft maar liefst 10 jaar garantie op onze dakcoatings, zodat ook uw dak jarenlang een natuurlijke glans behoud, en er eigenlijk elke dag als nieuw uitziet.

Op onze dienstenpagina zult u een aantal voorbeelden vinden van werken die wij in belgie geleverd hebben. Maak een afspraak met onze adviseur of vraag een gratis offerte aan.

  • Bel Ons Nu
    0486.888.800

  • Stenenbrug 155
    2140, Antwerpen

Over Ons

Wij staan voor al onze klanten paraat om hun daken en gevels te ontmossen. Bel ons vandaag voor een GRATIS offerte of telefonisch advies.

Blog
© Copyright 2016 - Web Development GooG Digital Media